Εταιρικές Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση: αλλαγή μέλους Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας (21/03/08)

Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο Ελλάδος Α.Τ.Ε. ανακοινώνει προς το επενδυτικό κοινό και κάθε ενδιαφερόμενο, ότι ο κ. Γεράσιμος Δρακάτος μετά από επιτυχή θητεία τεσσάρων ετών στο Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας, με την ιδιότητα του ανεξάρτητου, μη εκτελεστικού μέλους, γνωστοποίησε στο Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας την απόφασή του να αποχωρήσει.



Το Διοικητικό Συμβούλιο αποδεχόμενο την αποχώρησή του, ευχαρίστησε τον κ. Δρακάτο για τη συνεργασία του και την πολύτιμη συνεισφορά του.



Κατόπιν αυτής της αποχώρησης και σύμφωνα με το άρθρο 18 του κ.ν. 2190/20 και το ν.3016/2002, το Διοικητικό Συμβούλιο στη σημερινή συνεδρίασή του προχώρησε στην εκλογή του κ. Ιωάννη Γ. Χαλικιά, ως νέου ανεξάρτητου, μη εκτελεστικού μέλους. Η ως άνω εκλογή θα τεθεί προς έγκριση, σύμφωνα με το νόμο, στην επόμενη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Τράπεζας.



Ο κ. Χαλικιάς, Αναπληρωτής καθηγητής Ποσοτικής Ανάλυσης του Τμήματος Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας και Αντιπρύτανης στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, κατέχει τη θέση του Αντιπροέδρου του Δ.Σ. του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων. Έχει διατελέσει Σύμβουλος Διαχείρισης (Project Management) σε Ινστιτούτα, Επιχειρήσεις και Οργανισμούς του Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα και έχει προσφέρει πλούσιο έργο στον τομέα της μελέτης και της έρευνας.



Η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου, μετά τη σημερινή του συνεδρίαση έχει ως εξής:


Εκτελεστικά Μέλη:



- Άγγελος Φιλιππίδης, Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου

- Αντώνιος Καμινάρης, Α' Αντιπρόεδρος

- Χρήστος Μήτρεντσες, B' Αντιπρόεδρος


Μη Εκτελεστικά Μέλη:



- Ταπραντζής Ανδρέας, Μέλος Δ.Σ.

- Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος, Μέλος Δ.Σ.

- Ιωάννης Τσαγδής, Μέλος Δ.Σ.


- Κωνσταντίνος Κοτσίρης, Μέλος Δ.Σ.

- Δημήτριος Χατζημιχάλης, Μέλος Δ.Σ.

- Αδαμαντία Μιχαλοπούλου, Μέλος Δ.Σ.



Ανεξάρτητα Μη Εκτελεστικά Μέλη:


- Βασίλειος Σπηλιόπουλος, Μέλος Δ.Σ.

- Ιωάννης Χαλικιάς, Μέλος Δ.Σ.




Επιστροφή στις εταιρικές ανακοινώσεις