Εταιρικές Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση - Επαύξηση συμμετοχής - Πρόθεση συμμετοχής σε ΑΜΚ (4/08/06)

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 10, παρ. 1 του ν.3340/2005, σε συνδυασμό με τις διατάξεις των άρθρων 2 - 3, της υπ' αριθμόν 3/347/12.7.2005 απόφασης του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο Ελλάδος Α.Τ.Ε., γνωστοποιεί ότι:



α) Επαύξησε την συμμετοχή του στο μετοχικό κεφάλαιο της συνδεδεμένης, μη εισηγμένης στο Χ.Α., ανώνυμης εταιρείας διαχειρίσεως αμοιβαίων κεφαλαίων με την επωνυμία «Τ.Τ. – ΕΛ.ΤΑ. Α.Ε.Δ.Α.Κ.», κατά ποσοστό 1%, κατόπιν μεταβιβάσεως 2.100 κοινών ονομαστικών μετοχών, κυριότητος της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ Α.Ε.», η οποία ολοκληρώθηκε σήμερα, 4 Αυγούστου 2006. Συνεπεία της μεταβίβασης αυτής το συνολικό ποσοστό συμμετοχής του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Ελλάδος Α.Τ.Ε. στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας Τ.Τ. – ΕΛ.ΤΑ. Α.Ε.Δ.Α.Κ. ανέρχεται πλέον σε 51%.



β) Προτίθεται να συμμετάσχει στην επικείμενη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ανώνυμης εταιρείας διαχειρίσεως αμοιβαίων κεφαλαίων με την επωνυμία «Τ.Τ. – ΕΛ.ΤΑ. Α.Ε.Δ.Α.Κ.», κατά την αναλογία συμμετοχής του στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας, όπως αυτό διαμορφώθηκε μετά την ανωτέρω μεταβίβαση, ήτοι κατά 51%. Μετά την ολοκλήρωση αυτής της αυξήσεως θα ακολουθήσει σχετική γνωστοποίηση.




Επιστροφή στις εταιρικές ανακοινώσεις