Εταιρικές Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση - Ολοκλήρωση του χρονικού διαστήματος των έξι (6) μηνών των δεσμεύσεων του Ελληνικού Δημοσίου, των ΕΛ.ΤΑ. Α.Ε. και του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Ελλάδος Α.Τ.Ε., για τη μη πώληση μετοχών της Τράπεζας (1/12/06)

Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο Ελλάδος Α.Τ.Ε., για την ορθή και έγκυρη πληροφόρηση του επενδυτικού κοινού, γνωστοποιεί ότι κατά την διαδικασία εισαγωγής των μετοχών της Τράπεζας στο Χρηματιστήριο Αθηνών, το Ελληνικό Δημόσιο (υπό την επιφύλαξη του κινήτρου διακράτησης προς τους Μη Ειδικούς Επενδυτές και τους επενδυτές της Ιδιωτικής Τοποθέτησης), τα ΕΛ.ΤΑ. Α.Ε. και η Τράπεζα είχαν αναλάβει τη δέσμευση ότι δε θα προβούν στην πώληση μετοχών της Τράπεζας για χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών, από την έναρξη διαπραγμάτευσης των προσφερόμενων μετοχών. Οι ανωτέρω δηλώσεις/δεσμεύσεις είχαν συμπεριληφθεί και στο ενημερωτικό δελτίο εισαγωγής των μετοχών της Τράπεζας στο Χρηματιστήριο Αθηνών, της 12ης Μαΐου 2006.


Την 4η Δεκεμβρίου 2006, ημέρα Δευτέρα, μετά τη λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ολοκληρώνεται το χρονικό διάστημα των έξι (6) μηνών και συνεπώς αίρονται οι ως άνω δεσμεύσεις.





Επιστροφή στις εταιρικές ανακοινώσεις