Εταιρικές Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση - Σύσταση θυγατρικής μεσιτικής ασφαλιστικής εταιρείας (3/07/09)



Ι. Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, σε συνεργασία με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, επεκτείνει τις δραστηριότητές του και στον τομέα της ασφαλιστικής αγοράς, με τη σύσταση θυγατρικής μεσιτικής ασφαλιστικής εταιρείας υπό την επωνυμία "Post Insurance Brokerage - Μεσίτες Ασφαλίσεων Α.Ε." και την ενσωμάτωσή της στη δομή του Ομίλου, διεκδικώντας παράλληλα νέα μερίδια αγοράς και στοχεύοντας στην περαιτέρω ενίσχυση της αναπτυξιακής του προοπτικής.


Η κίνηση αυτή των δύο μερών αντανακλά την πρόθεση των Διοικήσεων τους για συνεχή διεύρυνση του πλαισίου της μέχρι σήμερα επιτυχούς τους συνεργασίας, εξυπηρετώντας παράλληλα, με τον προσφορότερο τρόπο, τα συμφέροντα της πελατείας τους και δημιουργώντας αξία για τους μετόχους τους.


Η "Post Insurance Brokerage - Μεσίτες Ασφαλίσεων Α.Ε." δραστηριοποιούμενη στο χώρο των branded τραπεζοασφαλιστικών (Βankassurance) και παραδοσιακών ασφαλιστικών προϊόντων και συνεργαζόμενη με σημαντικές ασφαλιστικές εταιρείες της αγοράς θα παρέχει τις υπηρεσίες της μέσω του εκτεταμένου δικτύου καταστημάτων και πρακτορείων των ΕΛΤΑ και του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου σε όλη την Ελλάδα, προσβλέποντας να καθιερωθεί σταδιακά ως η νέα εναλλακτική πρόταση στον τομέα αυτό.


ΙΙ. Παρουσίαση της θυγατρικής εταιρείας πραγματοποιήθηκε σε εκδήλωση που έγινε την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009, στην Αίθουσα του Παλαιού Χρηματιστηρίου, οδός Πεσμαζόγλου 1, Αθήνα, στο πλαίσιο της οποίας συνυπογράφηκε και το Καταστατικό της εταιρείας από τον Πρόεδρο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, κ. Άγγελο Φιλιππίδη και το Διευθύνοντα Σύμβουλο των ΕΛΤΑ, κ. Σταμάτη Μαύρο.



Επιστροφή στις εταιρικές ανακοινώσεις