Εταιρικές Ανακοινώσεις

Επίσημη δήλωση του κ. Πάνου Τσουπίδη, Προέδρου Δ.Σ. Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. (2/04/07)

«Με ιδιαίτερη έκπληξη και αγανάκτηση παρακολουθώ ότι τις τελευταίες ημέρες το όνομά μου αναμειγνύεται από μερίδα των μέσων μαζικής ενημέρωσης στην υπόθεση των ομολόγων και των Ταμείων.




Σχετικώς δηλώνω τα ακόλουθα:



1. Η εταιρία North Real Estate Opportunities Fund ασχολείται αποκλειστικά και μόνον με επενδύσεις σε εμπορικά ακίνητα στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, είναι δε εισηγμένη στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου και ελέγχεται από τις εκεί αρμόδιες Αρχές. Η συμμετοχή μου σε αυτήν έχει καθαρά συμβουλευτικό χαρακτήρα και δεν έχω κανένα οικονομικό όφελος όπως και οιασδήποτε μορφής αμοιβή. Επίσης, τόσο εγώ προσωπικά όσο και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο δεν έχουμε οιαδήποτε επενδυτική σχέση και οικονομική συναλλαγή με την ως άνω εταιρία, όπως άλλωστε βεβαιώνεται και από την ίδια.



2. Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ουδέποτε έχει πραγματοποιήσει συναλλαγή σε Ομόλογα οιουδήποτε τύπου (σταθερού επιτοκίου, κυμαινόμενου επιτοκίου κλπ.) με αντισυμβαλλόμενο Ασφαλιστικό Ταμείο ή Χρηματιστηριακή Εταιρία.




3. Το ύφος των σχετικών με το πρόσωπό μου αναφορών καθώς και τα διάφορα υπονοούμενα περί εμπλοκής μου, καθ' οιονδήποτε τρόπο, στην υπόθεση των ομολόγων και των Ταμείων μόνον σε προϊόν κακόβουλου σχεδιασμού μπορούν να αποδοθούν και σε διάθεση σπίλωσης του ονόματος μου.




4. Τόσο εγώ προσωπικά όσο και οι συνεργάτες μου, τα τελευταία 3 χρόνια, με τη βοήθεια της μεγάλης πλειοψηφίας των εργαζομένων, οδηγήσαμε και οδηγούμε το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο σε αλλαγή πορείας με θεαματικά αποτελέσματα και σημαντικό όφελος για τους μετόχους, τους εργαζόμενους και το κοινωνικό σύνολο.



Σε κάθε περίπτωση επιφυλάσσομαι για την προάσπιση των δικαιωμάτων μου με κάθε νόμιμο τρόπο».




Επιστροφή στις εταιρικές ανακοινώσεις