Εταιρικές Ανακοινώσεις

Πρόσκληση των μετόχων της Ανώνυμης Τραπεζικής Εταιρείας με την επωνυμία «ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Τ.Ε.» σε Α΄ Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση (αριθμός Μητρώου Α.Ε. 54777/06/Β/03/7) (5/04/07)

Σύμφωνα με τον κ.ν. 2190/1920 «περί Ανωνύμων Εταιρειών» ως ισχύει, το ν.3082/2002 και το άρθρο 18 του Καταστατικού, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ανώνυμης Τραπεζικής Εταιρίας με την επωνυμία «ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Τ.Ε.», με απόφασή του η οποία ελήφθη κατά την συνεδρίαση της 3ης Απριλίου 2007, καλεί τους κ.κ. μετόχους σε Α΄ Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση, την 18η Απριλίου 2007, ημέρα Τετάρτη και ώρα 9:00, στα γραφεία της Τράπεζας, στην οδό Σοφοκλέους, αριθμός 2, στην Αθήνα, προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις επί των κάτωθι θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:



ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ



1. Θέσπιση προγράμματος διάθεσης δικαιωμάτων προαίρεσης αγοράς μετοχών σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, στο προσωπικό της Τράπεζας, καθώς και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιρειών, σύμφωνα με την παράγραφο 9, του άρθρου 13, κ.ν. 2190/20 ως ισχύει και παροχή σχετικών εξουσιοδοτήσεων προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας.



2. Επικύρωση εκλογής νέου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντος.


3. Συζήτηση επί λοιπών θεμάτων και ανακοινώσεων.



Στη Γενική Συνέλευση μπορούν να λάβουν μέρος και να ψηφίσουν όλοι οι μέτοχοι της Τράπεζας, είτε αυτοπροσώπως, είτε δια αντιπροσώπου. Οι κ.κ. Μέτοχοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Α΄ Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση πρέπει, μέσω του χειριστή τους στο Σύστημα Άϋλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.), να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν και να παραλάβουν από τον ίδιο βεβαίωση δέσμευσης μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν στην Τράπεζα μαζί με τα τυχόν πληρεξούσια αντιπροσώπευσης, στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων, Πεσμαζόγλου 2-6, Αθήνα, (τηλ. 3704755, φαξ 3704007), πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης (ήτοι μέχρι και την 13η Απριλίου 2007). Σε περίπτωση που δεν έχει ορισθεί χειριστής και οι μετοχές τηρούνται σε ειδικό λογαριασμό, η βεβαίωση δέσμευσης μετοχών θα χορηγείται από τη Διεύθυνση Εκκαθάρισης, Διακανονισμού & Καταχώρισης της Ε.Χ.Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ (πρώην Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών).




Αθήνα, 3 Απριλίου 2007

Το Διοικητικό Συμβούλιο

του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Ελλάδος Α.Τ.Ε.



Επιστροφή στις εταιρικές ανακοινώσεις