Εταιρικές Ανακοινώσεις

Δημόσια Ανακοίνωση Συγκέντρωσης Επιχειρήσεων
(άρθρο 4β παρ. 6 του ν. 703/77, όπως ισχύει) (1/04/10)

1. Στις 23 Μαρτίου 2010 γνωστοποιήθηκε στην Επιτροπή Ανταγωνισμού η συγκέντρωση με την οποία, η επιχείρηση με την επωνυμία «ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και το διακριτικό τίτλο «ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ» / «TT HELLENIC POSTBANK S.A.» σκοπεύει να αποκτήσει ποσοστό μέχρι 32,9% του μετοχικού κεφαλαίου της επιχείρησης με την επωνυμία «ASPIS BANK ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και το διακριτικό τίτλο «ASPIS BANK», ήτοι να αποκτήσει δια της γενικής συνέλευσης τον έλεγχο της επιχείρησης αυτής.



2. Οι επιχειρηματικές δραστηριότητες των επιχειρήσεων είναι:

Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο δραστηριοποιείται στον χώρο των παραδοσιακών τραπεζικών εργασιών, με ειδικότερη έμφαση στη λιανική τραπεζική, παρέχοντας σειρά καταθετικών και χορηγητικών προϊόντων, συμπεριλαμβανομένης και της διάθεσης πιστωτικών δελτίων. Σε μικρότερη έκταση δραστηριοποιείται στην αγορά συναλλάγματος, στην παροχή επενδυτικών υπηρεσιών, υπηρεσιών θεματοφυλακής, personal banking, ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, καθώς και στη διάθεση μεριδίων αμοιβαίων κεφαλαίων.



Η Aspis Bank δραστηριοποιείται στον ευρύτερο χώρο των τραπεζικών και χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών και ειδικότερα στην τραπεζική αγορά (λιανική τραπεζική, corporate banking, private banking κλπ.), στην αγορά παροχής επενδυτικών υπηρεσιών (εκτέλεση και λήψη/διαβίβαση εντολών, θεματοφυλακή χρηματοπιστωτικών μέσων), στην αγορά ανάπτυξης & διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων, στην αγορά ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, στην αγορά χρηματοδοτικής μίσθωσης και στην αγορά συναλλάγματος.




Επιστροφή στις εταιρικές ανακοινώσεις