Εταιρικές Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση (24/09/07)

Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο Ελλάδος Α.Τ.Ε. γνωστοποιεί προς το επενδυτικό κοινό, τους μετόχους και κάθε ενδιαφερόμενο, ότι ο κ. Πάνος Τσουπίδης, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, ανακοίνωσε την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2007, την απόφασή του να αποχωρήσει, μετά από επιτυχημένη θητεία τρεισήμισι ετών, υποβάλλοντας την παραίτησή του στον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.




Με ανακοίνωσή του ο Υπουργός, έκανε δεκτή την παραίτησή του και με επιστολή του προς τον κ. Τσουπίδη τον ευχαρίστησε προσωπικά για την μεγάλη συμβολή του στην εξυγίανση του Τ.Τ. και τη μετατροπή του σε σύγχρονο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα, κάτι που όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, επιβεβαιώθηκε από την επιτυχημένη εισαγωγή της τράπεζας στο Χρηματιστήριο Αθηνών αλλά και από την μετέπειτα πορεία της. Όπως αναφέρεται στην ευχαριστήρια επιστολή, ο υπουργός ζήτησε από τον κ. Τσουπίδη να παραμείνει για λίγο διάστημα στην θέση του, μέχρι να επιλεγεί ο αντικαταστάτης του ώστε να τον ενημερώσει αρμοδίως.




Κατόπιν των ανωτέρω και μέχρι νεώτερης ανακοίνωσης για την διαδοχή του κ. Τσουπίδη, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ενημερώνει ότι ο κ. Τσουπίδης παραμένει στη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου.



Επιστροφή στις εταιρικές ανακοινώσεις